Konfirmationstale

En konfirmationstale er et vigtigt indslag i festen. Det er et af festens store højdepunkter, som man gerne hører, især hvis talen er god. Det forventes, når man lytter til en konfirmationstale, at den er morsom, driller konfirmanden godmodigt og løfter stemningen adskillige grader.

Vælger man at holde en konfirmationstale, skal man have noget på hjerte. Man har et nært forhold til konfirmanden og når man holder en konfirmationstale, ønsker man at bibringe festen et varmt og muntert indslag.

Den gode konfirmationstale

I en sang er man som oftest drillende og kommer let hen over de ting, man har på hjerte. Det stiller sig ganske anderledes med taler. Her har du en mulighed for i dele af talen at henvende dig direkte til konfirmanden og i andre sekvenser af talen til hele selskabet.

En konfirmationstale fra velrenommeret Rimsmed

Jeg har skrevet utallige konfirmationstaler gennem tiden og jeg har mange kunder som kommer igen år efter år. Jeg har skrevet taler til konfirmation, svendegilde og bryllup. Parret fik børn og jeg skrev senere taler til børnenes barnedåb og konfirmation.

Ønsker du en god og velskrevet konfirmationstale, kontakt mig på telefon 22 93 59 11 eller udfyld kontaktformularen. Du vil med det samme få oplyst priser og leveringstid af din konfirmationstale.

Bestil et tilbud