Dialog

Nogle har modet til at kaste sig ud i dialoger. Selv om en dialog er en tale holdt af to eller flere personer, adskiller den sig alligevel fra taler (monologer) på flere måder.

Det er en mulighed, hvor flere (f.eks. børn eller søskende) ønsker at holde en fælles tale. Dialoger kan, hvis de er skrevet rigtigt, udarte sig som en eminent ping pong mellem talerne. Der skal gå en rød tråd gennem hele talen, hvor talerne på skift let og elegant tager bolden op fra den foregående person og enten uddyber emnet eller bringer en ny episode på banen.

Det er noget nær en katastrofe at begynde med: Og så var der… og så sagde hun lige… og kan I huske… o.s.v. det hakker dialogen i stykker, og gør den uinteressant.

Dialoger fra populær Rimsmed

Jeg har skrevet dialoger i mere end femogtyve år. Dialoger til stort set enhver lejlighed – f.eks. fødselsdag, bryllup, sølvbryllup og guldbryllup. Min bedste anbefaling er de utallige kunder, som kommer igen år efter år.

Ønsker du en velskrevet dialog? Kontakt Rimsmeden på telefon 22 93 59 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer til en snak, hvordan din/jeres dialog bliver festens højdepunkt.

Bestil et tilbud