Bryllupstale

En Bryllupstale er et vigtigt indslag i festen. Vil man holde en tale til et bryllup, er det vigtigt at notere sig, at den skal indeholde følgende elementer: sjov, vedkommende, rørende, med anekdoter og varm.

Man har alle muligheder for at holde en god tale, hvis den er skruet rigtig sammen. Derfor er det vigtigt at vælge Rimsmeden til at skrive den bryllupstale, der løfter stemningen adskillige grader.

En bryllupstale er noget særligt

I en sang er man for det meste drillende og skøjter let hen over de ting, man har på hjerte. Det er noget andet med en bryllupstale. Her kan man både være sjov, kærlig og varm. Man kan bruge stærke virkemidler som at hæve og sænke stemmelejet, se direkte på brudeparret eller lade blikket vandre over de andre gæster og sidst men ikke mindst kan man her gøre brug af pauser.

Smuk og mindeværdig bryllupstale

Jeg har skrevet bryllupstaler i over tyve år. Min bedste anbefaling er de utallige kunder, som bliver ved med at komme igen år efter år. Jeg har skrevet sange til et bryllup.

Hvis du ønsker en smuk og mindeværdig bryllupstale fra en professionel Rimsmed, så ring på telefon 22 93 59 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Bestil et tilbud