Taler

Når man vælger at holde taler, gør man det for at ære festens midtpunkt. Det være sig konfirmand, fødselar, pebersvend, et par som runder et skarpt hjørne eller en der fejrer sit jubilæum. Man ønsker at bibringe festen et varmt og muntert indslag. Meningen med taler er ikke at lægge en dæmper på festen, men derimod bidrage til, at det bliver en mindeværdig fest – ”servere” noget positivt og oplysende.

Ofte har man lagt øre til taler, der var utrolig lange, De var kedelige, en lang kronologisk liste over den/de fejredes livsforløb. Man har hørt taler, som i heldigste fald ”blot” var lange og kedelige; men utallige gange var de pinlige, fordi taleren var gået over stregen eller talte om “sjove” episoder, som kun få i selskabet kendte til. Det er selvmord at sige: ”Husker du Mads, da vi var på fisketur i Norge, hold da helt op?” understøttet af en indforstået latter fra taleren og fødselaren Mads, mens alle andre ikke forstår noget som helst.

Taler til enhver fest er en særlig tale

I en sang er man som oftest drillende og kommer let hen over de ting, man har på hjerte. Det stiller sig ganske anderledes med taler. Her kan man både være varm, kærlig og sjov. Man har her en mulighed for i dele af talen at henvende sig direkte til fødselaren, konfirmanden, pebersvenden eller bryllups- / sølv- samt guldbrudeparret og i andre sekvenser af talen til hele selskabet.

Når man tropper op til en fest, forventer man at få en god oplevelse. Man ser frem til hele ”pakken” – heriblandt talerne fra familie og venner. Mange afstår fra at holde taler, men hvis man har noget på hjerte og kan servere en god tale, bør man holde en tale. Der er ingen, der siger, at man skal være den store taler, som kan tryllebinde tilhørerne i timevis uden at bruge et manuskript. Mindre kan sagtens gøre det. Alene omstændighederne (selve festen) gør, at man fra starten har tilhørernes sympati og velvilje.

Taler fra velrenommeret Rimsmed

Min bedste anbefaling er de utallige kunder, som kommer igen år efter år. Jeg har skrevet flere taler til samme fest og taler til utallige familiefester i mange familier. Mine kunder siger, de er ligeglade med, om jeg stopper som Rimsmed. De kommer alligevel.

Hvis man ønsker taler fra en professionel Rimsmed, der leverer taler i topkvalitet, så kontakt mig på telefon 22 93 59 11 eller udfyld kontaktformularen og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Bestil et tilbud