Sketch

Et anden og desværre ofte overset indslag i en fest er sketch. Er man to eller flere personen, som opfører en sketch, er man sikker på at tage kegler. Jeg har oplevet, at flere af mine kunder, selv år efter de opførte en sketch til en fest, stadigvæk får beundrende tilkendegivelser, når de møder andre, som deltog i festen. Én ting er sikkert – får man afleveret en sketch, der tager kegler, vil den stå som en af de ting, gæsterne husker mange år efter. Ofte flyder en tale eller en sang ud i ét med andre taler eller sange, men en sketch er noget unikt.

Man lister stille ud, inden hovedretten bliver serveret anden gang. Klæder sig ud og fyrer sketchen af. Gemt inde bag udklædning og teksterne kan man som optrædende smide alle hæmninger og rigtig give den på alle tangenter. I en sketch kan man tillade sig at sige ting om festens midtpunkt, som ville være utænkelig i en sang eller en tale. Hele menageriet bløder op på indholdet, så det hele kun bliver underholdende og sjovt.

Sketch fra velrenommeret Rimsmed

Jeg har skrevet sketchs i mere end femogtyve år. Sketchs til snart sagt enhver lejlighed. Det være sig fødselsdag, bryllup, sølvbryllup og guldbryllup. Min bedste anbefaling er de utallige kunder som kommer igen år efter år.

Hvis man ønsker sketchs fra en professionel rimsmed, der leverer topkvalitet hver gang, er det om at kontakte mig på telefon 22 93 59 11 eller udfylde kontaktformularen.

Bestil et tilbud