Lokal rimsmed bliver nu landsdækkende

Thisted Dagblad Torsdag 11 oktober 2012

Louise Falsig søsætter meget snart for alvor sin ny hjemmeside

THISTED: – Jeg havde for en del år siden en sjov oplevelse, fortæller den lokale rimsmed, digter, forfatter m.v. Louise Falsig, Thisted og fortsætter:

- Jeg blev ringet op af fodboldspilleren Jesper Grønkær, som skulle have skrevet en sang til sine forældres sølvbryllup. Det var dengang, han spillede for Chelsea. Sammen med sin kæreste sad han og ledte efter en rimsmed – og fandt så ved et tilfælde den hjemmeside, jeg dengang havde. Som han sagde, da han ringede: ”Det er vildt mærkeligt. Her sidder jeg i London, surfer og opdager, at der bor en rimsmed i Thisted få hundrede meter fra mine forældre.”
Det var den episode, som gav Louise Falsig blod på tanden. Men først nu – efter flere bestillinger fra rundt omkring i landet – har hun for alvor indset internettets store betydning for interessen:
- Hvis man kan finde frem til mig, når man søger på Rimsmeden i Google, der står næst nederst på side 2 og derfor når langt de færreste, hvad kan det så ikke ende med, hvis jeg får en professionel hjemmeside med søgeoptimering, tænkte jeg, fortæller Louise Falsig.
Som sagt, så gjort. Nu er den nye hjemmeside snart flyvefærdig. Men Louise Falsig ved godt, at det tager lidt tid, inden den får en fremtrædende plads, d.v.s. højt oppe på side 1, når man på Google skriver ord som sange, festsange, konfirmationssange, taler – eller andre tilsvarende ord.

Af Villy Dall
villy.dall@nordjyske.dk

 

Udgivet i Nyheder

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bestil et tilbud