Hvad siger kunderne

Hos Rimsmeden værner vi om stabile og langsigtede kunderelationer. Gennem tiden har vi haft mange tilfredse kunder – se hvad et udpluk af dem siger herunder:

“Jeg var yders tilfreds med de sange, som Rimsmeden lavede til vores børnebørns konfirmation.
- Ejnar Holst Thisted

“Rimsmeden skrev som altid en sjov og god sang til mit barnebarns konfirmation.”
- Inge Helleberg Thisted

“Det var en virkelig god sang Rimsmeden skrev til vores børnebørns konfirmation.
- Hans Ulrik og Jette Futtrup, Thisted

“Selvfølgelig kom vi igen da børnebørnene skulle konfirmeres. Den sang som Rimsmeden lavede til min kones runde fødselsdag fås ikke bedre.
- Hans Ulrik Futtrup, Thisted

“Sangen til min nevøs konfirmation var sjov og til at synge. Det er ikke sidste gang, jeg får skrevet en sang hos Rimsmeden.
- Anna Toft, Thisted

“Jeg har været hos Rimsmeden flere gange og er aldrig blevet skuffet. Senest skrev hun en varm, vedkommende og sjov tale samt en virkelig morsom sang.
- Ida Toft, Thisted

“Jeg kan med garanti sige, at Rimsmeden forfattede en virkelig sjov sang til min søn og svigerdatters kobberbryllup.
- Anna Kirstine Madsen, Thisted

“Da mine bedsteforældre skulle fejre guldbryllup samt da min far fejrede sin 50 års fødselsdag, henvendte jeg mig som altid til Rimsmeden, og hun svigtede mig ikke.
- Carina Andersen, Randers Tlf.: 60 14 05 73

“Min datter og svigersøn skulle giftes, og selvfølgelig fik vi Rimsmeden til at skrive sangen – heldigvis for den blev vellykket.
- Ketty Dalgaard, Thisted

“Hvor går man hen, når man skal have lavet en rigtig god sang? Man kontakter selvfølgelig Rimsmeden. Der er man altid sikker på et godt resultat. Den seneste sang, jeg fik lavet, var til mit barnebarns konfirmation.
- Ulla Toft, Thisted

“Det er ikke hvem som helst, man henvender sig til, hvis man vil være sikker på en god sang. Som så ofte før fik vi Rimsmeden til at skrive den seneste sang, der var til vores søns konfirmation.
- Hanne & Jan Holst, Thisted

“Som malermester ved jeg, det er vigtigt at levere et godt stykke arbejde til kunderne. Derfor henvendte jeg mig selvfølgelig til Rimsmeden for at få skrevet sang og tale til mit bryllup. Og resultatet blev i de helt rigtige ”farver”: Sjov tonet over i varme toner iblandet lidt alvor.
- Kalle Maler (Larsen), Malermester i Thisted

“Jeg lever af at levere kvalitet og et godt forholdt til mine kunder. Det sikrer mig en god forretning og trofaste kunder. Min far rundede de 70 år og min faster 75 år, og de skulle hyldes i et par sange. I den forbindelse tog vi kontakt til Rimsmeden, fordi vi vidste, at hun var garant for de samme kvaliteter: Et godt ”håndværk” som vi var yderst tilfredse med.
- Per Handest, HANDESTVVS – Blikkenslager & Autoriseret VVS Installatør i Thisted

“Da vi skulle have en sang, havde vi hørt om Rimsmeden i Thisted. Hun svigtede os ikke. Vi fik en god sang til vores søns konfirmation.
- Thomas Pursche, Herlev

“Vi ville lave noget anderledes både til min bror og svigerdatters bryllup samt till min mors 60års fødselsdag. Efter en snak med Rimsmeden, som redegjorde for de forskellige muligheder, valgte vi begge gange at holde en dialog, hvor vi spillede ping pong gennem hele talen. De var virkelig vellykkede, og fik latteren frem.
- Pia Myrup, Thisted

“Jeg har med tilfredshed brugt Rimsmeden flere gange både til min nevø og min nieces konfirmation. Der er man i trygge hænder, og sangene sad lige i skabet!
- Stine Kjeldgaard, Viborg

Bestil et tilbud