Inspiration til konfirmationssange

Nu nærmer tiden sig med hastige skridt, hvor konfirmanderne forhåbentlig stråler om kap med solen.  Har man besluttet sig for at komme med en sang eller tale – eller for den sags skyld med begge dele, er det på tide, at man begynder at notere, hvad man kan huske af sjove episoder om konfirmanden eller specielle ting om ham eller hende.

Som konfirmandens forældre eller som gæst vil man gerne bidrage til, at denne fest bliver så mindeværdig og så munter som overhovedet muligt. Man må ikke glemme, at en konfirmation er barnets første store fest.
Udover at medbringe sit gode humør vælger mange at komme med en konfirmationssang eller en tale. Det er mere reglen ende undtagelsen, at konfirmandens forældre både kommer med en sang og en tale. Det ene udelukker dog ikke det andet.

Har man i sinde at komme til festen med en sang, tale eller dialog (en tale hvor flere deltager), er det vigtigt, at man får skrevet noget ned jo før jo bedre. Man skal give hjernen tid til at arbejde. Når man har sat sig med blokken på bordet, har man pludselig svært ved at komme på nogle episoder eller sjove ting at sige om konfirmanden.
Der er ikke andet for end at skrive de ting, man umiddelbart kan huske. Lad blokken ligge fremme, for man har sat hukommelsen på arbejde og lidt efter lidt i løbet af de kommende dage, dukker der flere ting frem fra glemslen.

Endelig har jeg stor erfaring i at spørge/komme med episoder – tænkte situationer, som altid fører til, at der hos kunden åbnes en skattekiste af informationer.

Læse mere om sange til konfirmation

Udgivet i Nyheder

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bestil et tilbud