Hvad skal man skrive ned til bryllupstalen?

Foråret nærmer sig heldigvis med hastige skridt, med det kommer varmen og det gode humør. Samtidig er det højsæson for bryllupper. Blandt så meget andet, så synes de fleste brudepar, at en solbeskinnet majdag er en perfekt ramme for et bryllup, og jeg kan kun give dem ret.

Som brudens eller gommens forældre eller som bryllupsgæst vil man gerne bidrage til, at denne fest bliver så mindeværdig og så munter som overhovedet muligt.

Udover at medbringe sit gode humør vælger mange at komme med en sang eller en tale. Det er mere reglen ende undtagelsen, at brudeparrets forældre både kommer med en sang og en tale. Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet.

Har man i sinde at komme til festen med en sang, tale eller dialog, er det vigtigt, at man får skrevet noget ned – jo før jo bedre. Man skal give hjernen tid til at arbejde. Når man har sat sig med blokken på bordet, har man pludselig svært ved at komme på nogle episoder/sjove ting at sige om brudeparret. Der er ikke andet for end at skrive de ting, man umiddelbart kan huske.

Tag fat i Rimsmeden, hvis du skal have hjælp til at komme i tanke om sjove episoder eller lignende. Jeg har stor erfaring med at få hukommelsen på gled.

Læs mere om bryllupstaler her

Udgivet i Nyheder

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bestil et tilbud