Sølvbryllupssange

Jeg kan tilbyde sølvbryllupssange, som er sjove, har lune og som er til at synge. Ydermere leverer jeg sølvbryllupssange, hvor kvaliteten svarer til prisen.

Udformning af sølvbryllupssange

Når man medbringer sølvbryllupssange, gør man det, fordi man kan lide sølvbrudeparret. Man ønsker at være med til at gøre denne fest til noget ganske særligt. Det er derfor vigtigt, at man vælger Rimsmeden til at skrive sine sølvbryllupssange. Sølvbryllupssangen skal være et muntert indslag, som alle husker – ikke bare endnu en dusinvare.

Man har ofte sunget sølvbryllupssange, der var så lange, at der skulle skåles flere gange for at undgå, at halsen blev tør! Hele sølverparrets liv i 25 vers! Det er absolut dræbende for festen. Sølvbryllupssange skal kun være et lille udpluk af sølverparrets ægteskab fortalt på en humoristisk og drillende måde.

Man bør vælge mig som sin Rimsmed, da jeg kan kunsten at skrive sølvbryllupssange, som er muntre, De har en tilpas længde og sidst men ikke mindst, så kan de synges, hvilket er alfa og omega.

Sølvbryllupssange til en guldmedalje

Min bedste anbefaling er de utallige kunder, som kommer igen år efter år. Jeg har skrevet kobberbryllupssange til et ægtepars kobberbryllup – konfirmationssangen til deres barns konfirmation – sangen til barnets svendegilde – sangen til hans bryllup – sølvbryllupssange til forældrenes sølvbryllup – sangen til hans børns dåb – samme børns konfirmationssange. Det er et spænd på næsten 30 år.  Mine kunder siger, at de er ligeglade med, om jeg stopper som Rimsmed. De kommer alligevel. Bedre skudsmål findes vel ikke?

Hvis man ønsker sølvbryllupssange fra en professionel Rimsmed, der leverer topkvalitet fra gang til gang, er det om at kontakte mig på telefon 22 93 59 11 eller via e-mail: lf@festsangeogtaler.dk, hvor man skriver sine ønsker. Man vil med det samme få oplyst priser, leveringstiden og blive bedt om enten at sende specifikke oplysninger via mail (udfylde det vedhæftede spørgeskema), eller hvis man ønsker det via telefonen.

Bestil et tilbud