Sjove festsange

Hos Rimsmeden kan du få sjove festsange til ethvert formål. Jeg skriver sange, som er vittige, sangbare og til en pris, der modsvarer kvaliteten.

Udformning af sjove festsange

Når man medbringer sjove festsange, er det for at ære festens midtpunkt. Sangen skal være et muntert indslag, som alle husker. Vælg derfor Rimsmeden til at skrive dine sjove festsange. En sang bør ikke dæmpe feststemningen – men højne den.

Lange festsange er kedelige. Det er jo ikke festens midtpunkts livshistorie, man ønsker at synge! Sjove festsange fylder maksimum 1½ A4 ark, er sjove og til at synge.

Skal festsange være sjove, er det vigtigt at drille godmodigt. Ingen gider synge 12 vers om, hvor sød og rar festens midtpunkt er. Man skal trække på smilebåndet eller le. Hvert vers sit drilleri, så emnet kommer til sin ret. Husk på – en episode er kun sjov, hvis alle kan se den for sig!

De sjove festsange, jeg leverer, er på muntre melodier, som alle kan synge med på, derfor bør man undgå en moderne popsang, som måske kun få kender.

Sjove festsange fra Rimsmeden er selvfølgelig skrevet med tanke på hvad og hvem, der skal fejres. Festsangen bliver kun sjov, hvis alt går op i en højere enhed. Det er også vigtigt, at man får et produkt, som på alle mulige måder falder ud til alles glæde og tilfredshed, hvor tekst og melodi passer til lejligheden.

Sjove festsange fra velrenommeret Rimsmed

Min bedste anbefaling er de utallige kunder som kommer igen år efter år. Jeg har gennem årene skrevet utallige sjove festsange til samme familie i op til 3 generationer.

Rimsmeden er mester i at levere en ”Halvkvædet vise.” En sjov festsang hvor der gøres brug af antydningens fine kunst uden at gå over stregen og blive grov.

Hvis man ønsker sjove festsange fra en professionel Rimsmed, der altid leverer topkvalitet, så kontakt Rimsmeden på telefon 22 93 59 11. Du kan også udfylde kontaktformularen, og du vil blive ringet op inden for 24 timer.

Du vil med det samme få oplyst priser, leveringstiden samt blive bedt om enten at sende specifikke oplysninger via mail (udfylde det vedhæftede spørgeskema) eller – hvis du ønsker det – via telefonen.

Bestil et tilbud