Sange til konfirmation

Jeg skriver konfirmationssange, som er sjove, har lune og kan synges. Du er også sikker på, at pris og kvalitet hænger sammen.

Når man medbringer konfirmationssange, så er det for at glæde og sige noget om konfirmanden. Derudover skal det være et muntert indslag. Derfor er der vigtigt, at du vælger Rimsmeden til at skrive dine sang til konfirmationen.

Hverken konfirmanden eller de andre gæster har lyst til at synge om alt i konfirmandens liv. En sang til konfirmation skal rumme korte drillende sekvenser, så den bliver morsom. Og så skal den kunne synges! Alt andet vil være synd og skam for konfirmanden og gæsterne. Det er dræbende at hakke sig igennem en usangbar, lang og kedelig sang. Vil man komme med en super konfirmationssang, er Rimsmeden det bedste valg.

Sange til konfirmation – valg af melodi

De er et utal af melodier at vælge imellem – man kan eventuelt vælge melodier, hvor man gentager de sidste linjer i sangen. Det har den effekt, at man synger verset, trækker på smilebåndet af drilleriet og giver sangen et ekstra tryk, når omkvædet gentaget. Det er i det hele taget uhyre vigtigt, at man i sit valg af Rimsmed får et produkt, som på alle mulige måder falder ud til alles glæde og tilfredshed.

Søger du en velskrevet konfirmationssang?

Jeg har gennem tiden opbygget en stor skare af faste kunder, som kommer igen år efter år, og det betragter jeg som min bedste anbefaling. Du kan gå ind under Hvad siger kunderne - her har jeg samlet nogen af de anbefalinger, jeg har fået gennem tiden.

Ønsker du sjove konfirmationssange fra en professionel rimsmed, der altid leverer topkvalitet? Kontakt Rimsmeden på telefon (+45) 22 93 59 11 eller udfyld kontaktformularen til højre på siden.

Bestil et tilbud