Sange til fødselsdag

- Jeg kan tilbyde sange til fødselsdag, som er vittige, sangbare og til en pris der svarer til kvaliteten!

Udformning af fødselsdagssange

Når man medbringer sange til en fødselsdag, er det for at glæde fødselaren. Man har et nært forhold til fødselaren og ønsker med sangen at bibringe festen et muntert indslag. Derfor er Rimsmeden det bedste valg. Meningen med fødselsdagssange er ikke at dæmpe feststemningen. De skal sætte fut i festlighederne.

Man har tit sunget sange til en fødselsdag, der var utrolig lange og ligefrem kedelige. Fødselsdagssange må ikke være en livshistorie; men kun små drillende øjebliksbilleder, som siger noget om fødselaren.

For at de små clou (drillerierne) skal have maksimal effekt og komme til sin ret, er det vigtigt, at man kun bruger melodier, som har 8, 6 eller de optimale 4 linjer i hvert vers. Så opnår man, at hver ting, som man har at fortælle i sine fødselsdagssange, kommer til sin ret.

Der er forskel på, hvilke sange til fødselsdag der passer bedst til den givne lejlighed. Skal man komme med fødselsdagssange til en 30 års fødselsdag, så kan tonen selvfølgelig være mere direkte uden at såre, end hvis sangen er til en 80 års fødselsdag. Dog er det vigtigt, at man som rimsmed kan danne sig et fyldestgørende billede af fødselaren. Fødselsdagssange såvel som alle andre sange må aldrig blive venstrehåndsarbejde.

Sange til fødselsdag fra velrenommeret Rimsmed

Min bedste anbefaling er et utal af trofaste kunder, som kommer igen år efter år. Jeg har gennem årene skrevet adskillige fødselsdagssange til samme familie i op til 3 generationer.

Hvis man ønsker sjove fødselsdagssange fra en professionel rimsmed, der altid leverer topkvalitet, så kontakt Rimsmeden på telefon 22 93 59 11 eller via e-mail: lf@festsangeogtaler.dk, hvor man skriver sine ønsker. Man vil med det samme få oplyst priser, leveringstiden samt blive bedt om enten at sende specifikke oplysninger via mail (udfylde det vedhæftede spørgeskema) eller via telefonen.

Bestil et tilbud