Sange til bryllup

Jeg kan tilbyde sange til bryllup, som er sjove, underfundige og sangbare. Når man vælger at medbringe sange til bryllup, gør man det for at ære brudeparret. Man har et nært forhold til dem og ønsker med sangen at bibringe festen et muntert indslag. Jeg har gennemtiden skrevet hundredevis af bryllupssange, og alle er skrevet med et glimt i øjet, og de er fyldt med velmenende drillerier til brudeparret.

Humoristiske sange til bryllup

Hvor tit har man ikke oplevet sange til bryllupper, der var lange som et ondt år, De var kedelige og var kun en kronologisk opremsning af brudeparrets liv: Så gjorde han det, så oplevede hun det osv. Sange til bryllupper skal spidde brudeparret på en humoristisk og lun måde – alt andet er dræbende for festen.

Selvom alt ikke skal vejes på en guldvægt, så er det vigtigt, at man har omtrent lige meget med om både bruden og gommen. De episoder, som man vælger til sine sange til bryllupper, bør være, så alle kan være med.

Bryllupssange fra velrenommeret Rimsmed

Min bedste anbefaling er et utal af trofaste kunder, som komme igen og igen. Jeg har gennem årene skrevet adskillige sange til bryllup til to generationer i samme familie. Først bryllupssangen til forældrene – senere bryllupssangen til deres barns bryllup. Jeg har endda ofte skrevet op til fire sange til samme bryllup.

Rimsmeden er mester i at levere en ”halvkvædet vise” – sjove sange til bryllup hvor der gøres brug af antydningens fine kunst uden at gå over stregen og blive grov.

Hvis du ønsker sjove sange til bryllup, så kontakt Rimsmeden på telefon 22 93 59 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer. Du vil med det samme få oplyst prisen og leveringstiden på bryllupssangen.

Bestil et tilbud