Guldbryllupssange

Når man har valgt at komme med guldbryllupssange, er det fordi, man ønsker at glæde guldbrudeparret. Man vil med sangen også bidrage med et muntert indslag til festlighederne. Derfor er det vigtigt, at man vælger Rimsmeden til at skrive sine guldbryllupssange.

Undgå lange guldbryllupssange, de dræber festen. Det er ikke en biografi om guldbrudeparret, som man skal komme med. Sangen skal kun indeholde nogle få vigtige og sjove episoder i parrets lange liv – leveret med et glimt i øjet.

Man bør vælge mig som sin Rimsmed, da jeg mestrer at skrive guldbryllupssange, som er muntre, De har en tilpas længde og så er de nemme at synge. Jeg er også garant for, at der er omtrent lige meget med om både sølvbruden og sølvbrudgommen.

For- & bagside vedrørende guldbryllupssange

Lyt til et godt råd – drop tanken om at komme med guldbryllupssange i A4 formatet. Ruller I sangen, så skal gæsterne sidde og køre sangen op og ned af bordkanten, for at den ikke ruller sammen igen. Jeg foretrækker A5 formatet til mine guldbryllupssange. Her kan man dekorere for- & bagsiden med et foto af guldbrudeparret eller en sød tegning af et ældre par. Man kan ydermere vælge et skålevers – der er uanede muligheder.

Guldbryllupssange fra populær Rimsmed

Min bedste anbefaling er de utallige kunder som kommer igen år efter år. Jeg har skrevet sange til en konfirmation, hvor jeg skrev sangen til samme konfirmands barnedåb, bedsteforældrenes guldbryllupssange, sangen til konfirmandens svendegilde, da han blev udlært og endelig til hans eget bryllup.

Hvis du ønsker guldbryllupssange fra en professionel Rimsmed, der leverer topkvalitet hver gang, skal du ringe på telefon 22 93 59 11 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Bestil et tilbud