Festsange

Er du på udkig efter sjove og velskrevede festsange? Hos Rimsmeden får du unikke festsange, der vil blive festens helt store hit. Udfyld kontaktformularen og gør festen lidt festligere!

En festsang ærer festens midtpunkt og skal bibringe festen et muntert indslag. En sang bør ikke sænke niveauet på festen, men højne den.

Du har sikkert ofte oplevet en utrolig lang sang. Den var kedelig, fordi sangen var en lang kronologisk opremsning af den eller de, som blev fejret. Sidst men ikke mindst så var den måske umulig at synge. Hos Rimsmeden skriver vi muntre festsange – med en tilpas længde – som kan synges.

Jeg bruger muntre melodier, som alle kan synge med på og som passer til lejligheden. For at de små clou (drillerierne) skal have maksimal effekt, er det vigtigt, at man kun bruger melodier, som har 4  – maks. 8 linjer – i hvert vers. Man skal drille godmodigt i en sang, men man må endelig ikke gå over stregen, hvor den bliver grov. Rimsmeden er mester i den svære kunst at ”stikke” til festens midtpunkt uden at såre.

Søger du festlige festsange?

Min bedste anbefaling er de utallige kunder som kommer igen år efter år, som du kan læse under Hvad siger kunderne.

Hvis du ønsker festsange fra en professionel Rimsmed, der altid leverer topkvalitet, så kontakt Rimsmeden på telefon 22 93 59 11 eller via e-mail: lf@festsangeogtaler.dk, hvor man skriver sine ønsker. Man vil med det samme få oplyst priser, leveringstiden samt blive bedt om enten at sende specifikke oplysninger via mail (udfylde det vedhæftede spørgeskema), eller hvis man ønsker det via telefonen.

Hvis du vil vide noget mere generelt om festsange og lejlighedssange kan du læse mere her

Bestil et tilbud